Trondheim krimfestival: Justismuseet / Jørgen Brekke / Avslutning

Trondheim krimfestival: Justismuseet / Jørgen Brekke / Avslutning


Jørgen Brekke - Ørjan Greiff Johnsen

Litteraturhuset i samarbeid med Trondheim Krimfestival, Justismuseet, Kosmorama filmfestival, Trondheim folkebibliotek, Trondheim kino og Den svenska deckarfestivalen i Sundsvall inviterer til krimfestival den 13. november og 14.november. Vi er veldig stolt av å kunne by på et spennende, stilfullt og variert program hvor krimsjangeren belyses fra forskjellige innfallsvinkler og gjennom ulike fortellinger.

Program:

18.30-18.50 Justismuseet: «Skapsprengeren og bankboksfruen». 
19.00-19.45 Bokbad: Jørgen Brekke: «Nå har natten alt» og «Andre guder». Bokbader: Ørjan Greiff Johnsen
19.45-20.00 Avslutning

Justismuseet lar deg møte de ekte sakene! Hør om historiske forbrytelser og forbrytere, og hvilke kriminaltekniske metoder politiet rådde over «den gang da». Justismuseet er det nasjonale museet for politi, rettsvesen og kriminalomsorg. Museet holder til i det gamle kriminalasylet i Trondheim, like ved Ilen kirke. Følg Justismuseet på Facebook https://www.facebook.com/justismuseet og hør museets spennende podcast Celle 11 https://www.facebook.com/celle11/

Jørgen Brekke (f. 1968) burde ikke behøve noen nærmere introduksjon for det trønderske krimpublikum, ei heller for krimelskere langt utenfor landegrensene. De fleste av hans romaner utspiller seg i Trondheim, oftest med politimannen Odd Singsaker som hovedperson. Men i år tar Jørgen Brekke oss med på andre stier med de to romanene, «Andre guder» (Vigmostad & Bjørke) og «Nå har natten alt» (Gyldendal). Hvordan går det med Singsaker, tenker nok mange. Vi gleder oss enormt til at Jørgen skal fortelle om alt sammen.

Sted: Kulturtorget, Trondheim folkebibliotek. Inngang fra hovedbiblioteket, Kongens gate.

Inngang: 100/75

Begrenset antall plasser på grunn av smittevernhensyn. Vi ber publikum om å forhåndskjøpe billetter.
Les om Litteraturhusets rutiner for godt smittevern her: https://litteraturhusetitrondheim.no/info-vedr…/

Arrangementet strømmes også digitalt. Digital tilgang koster 20 kroner og kan kjøpes her: https://litthustrd.hoopla.no/sales/317079952

Stor takk rettes til våre støttespillere: Trondheim kommune, Midtnorsk filmsenter, Kosmorama filmfestival, Trondheim kino, Trondheim folkebibliotek, Vigmostad & Bjørke, Aschehoug Forlag, Communicatio Forlag, Gyldendal forlag og Den svenska deckarfestivalen i Sundsvall.

Illustrasjon: Thomas Høstad

Dato

14. nov 2020

Tid

18.30 - 20.00

Sted

Trondheim folkebibliotek, Kulturtorget

Logoene til Litteraturhusets samarbeidspartnere