Arabisk språkkurs med forfatter Montaser Abdel Mawgoud

Arabisk språkkurs med forfatter Montaser Abdel Mawgoud


Montaser Abdel Mawgoud

Litteraturhuset, i samarbeid med friby Trondheim, tilbyr denne høsten et arabisk språkkurs som går over fire kvelder. Kurset ledes av Montaser Abdel Mawgoud, som er en kjent poet og forfatter fra Egypt, bosatt i Trondheim. På kurset vil deltakerne lære grunnleggende arabiske språkprinsipper. Det blir skriftlige leksjoner, leseøvelser og muntlige øvelser som tar for seg hvordan man kan bruke arabisk språk i praksis. Kurset er rettet mot de som ønsker å lære arabisk, både nybegynnere og de som ønsker å styrke sin lærdom om arabisk språk.

Montaser er fra Egypt og kom til Trondheim som fribyforfatter. Han er poet og forfatter og har jobbet som lærer i arabisk språk og litteratur. Han har deltatt på internasjonale poesifestivaler og har utgitt tre diktsamlinger. Den siste utgivelsen førte til anklager om blasfemi, og som en følge av dette ble han utsatt for trusler, mistet jobben sin og måtte forlate hjemlandet sitt.
Diktene hans er oversatt til spansk, fransk, svensk, romansk, engelsk og norsk.

Kurset er gratis. Begrenset antall plasser på grunn av smittevernhensyn. Vi ber de som ønsker plass på kurset om å ta ut gratisbillett på forhånd. Billetten gjelder for alle kurskveldene.

Sted: Trondheim folkebibliotek, kursrom (4. etasje)
Tidspunkt: kl 18-20

Datoer for kurset:

14. oktober
28. oktober
25. november
2. desember

 

Dato

14. okt 2020

Tid

18.00 - 20.00

Sted

Trondheim folkebibliotek, kursrom (4. etasje)

Logoene til Litteraturhusets samarbeidspartnere