Barnas Litteraturhus: Fortellerstund

Barnas Litteraturhus: Fortellerstund


Ingunn Skjelten - Hanne Mette Kongsvik

I mange hundre år har det blitt fortalt historier til store og små; noen var med i sekken fra det fjerne utland, andre ble fortalt videre rundt leirbålet eller på sengekanten før barna skulle sove.

Litteraturhuset og Midtnorsk fortellerforum er opptatt av å holde den muntlige fortellertradisjonen levende, og inviterer derfor til fortellerstund. Her fortelles kloke, triste, skumle, rare og morsomme historier for barn fra skolealder og oppover.

Få med deg barnebarnet, ei skrullete tante eller favorittkosedyret ditt og bli med på digital fortellerstund!

Denne lørdagen er det Ingunn Skjelten og Hanne Mette Kongsvik fra Midtnorsk fortellerforum som skal fortelle tre historier fra naturen: «Krukka med skår i», «Det gamle tuntreet» og «Søppeljenta». Historiene er hentet fra Georgiana Keables bok «Wildlife Tales for telling» og passer for hele familien.

Arrangementet er et opptak, og har videopremiere på Litteraturhusets Facebook-side lørdag 13. juni kl. 12.

I forbindelse med koronasituasjonen har Litteraturhuset i Trondheim nedskalert sin virksomhet og etablert Studio Litteraturhuset som ei digital satsning utover våren. Dersom du ønsker å støtte virksomheten, kan du donere et valgfritt beløp via vår hjemmeside, eller via Vipps-nummer 105581.

Dato

13. jun 2020

Tid

12.00 - 12.45

Sted

Litteraturhuset i Trondheim

Logoene til Litteraturhusets samarbeidspartnere