Boklansering: «Bruttern» – med Geir Svardal og Bruttern

Boklansering: «Bruttern» – med Geir Svardal og Bruttern


Geir Svardal, Kåre Ingebrigtsen

Velkommen til lansering av «Bruttern» Geir Svardals historie om Kåre Ingebrigtsen. På lanseringa vil du møte Svardal og Ingebrigtsen i samtale om boka.

Om boka:
Kåre Ingebrigtsen er en ekte RBK-er. Og en fotballpersonlighet med temperament og glimt i øyet. Dette er historien om en fargerik karriere på Lerkendal, om turbulente år i Manchester City før klubben ble overtatt av søkkrike sjeiker, om leieopphold i klubber som Lillestrøm og Strømsgodset, og ikke minst om jobben som trener. Fra Ranheim gikk veien til Bodø/Glimt og Viking, før Ingebrigtsen ble hentet til Rosenborg av den mektige styreformannen Ivar Koteng i 2014 med ordre om å bringe klubben tilbake til røttene.

Vi blir med på innsiden av spillet, inn i garderoben og ut på banen, og vi møter gamle og nye fotballhelter som Mini, Francis Lee og Nicklas Bendtner. Men hva skjedde egentlig da Ingebrigtsen fikk sparken i Rosenborg sommeren 2018 etter å ha levert tre seriemesterskap, to cuptitler og to gruppespill i Europa League i løpet av fire år?

Kåre Hedley Ingebrigtsen (f. 1965) er fotballtrener og tidligere -spiller. Han trener i dag KV Oostende i Belgia.

Geir Svardal (f. 1959) er journalist i Adresseavisens helgemagasin, Ukeadressa. Han har tidligere gitt ut tre bøker om Rosenborg.

Inngang: 100/50

Dato

26. aug 2019

Tid

19.00 - 20.30

Sted

Litteraturhuset, Sellanraa

Logoene til Litteraturhusets samarbeidspartnere