Boklansering: Carl Frode Tiller – Flukt

Boklansering: Carl Frode Tiller – Flukt


Carl Frode Tiller - Pål Plassen

Det har gått fire år siden sist Carl Frode Tiller ga ut en ny bok. Denne høsten er han aktuell med romanen Flukt, og vi er stolte over at han har valgt å legge boklanseringa til Litteraturhuset i Trondheim!

I Flukt møter vi Elisabet og Sakarias, som har mista en sønn. Det er julaften, og de skal være hver for seg den første jula uten sønnen. Sorgen har kommet mellom dem, og de har skilt lag. Men så blir det likevel til at de tilbringer julaften sammen. Og det skal komme til å bli en helt spesiell julenatt for dem begge. Romanen skildrer forholdet mellom de levende og døde, og strekker seg litt utenfor det vi til vanlig oppfatter som realisme.

Carl Frode Tiller debuterte som forfatter i 2001 med Skråninga, som han blant annet fikk Tarjei Vesaas’ debutantpris og P2-lytternes romanpris for og som ble nominert til Brageprisen. Det store gjennombruddet kom med romanen Innsirkling fra 2007, som han mottok Brageprisen for. Han har mottatt en rekke priser for sine romaner, og i 2005 ble han kåret til en av landets ti beste forfattere under 35 år (Morgenbladet).

Vi møter Carl Frode Tiller i samtale med journalist Pål Plassen. Han er programleder i NRKs radioprogram Plassen i NRK P1, og var tidligere programleder for Norgesglasset på samme kanal.

Velkommen til en av høstens store litterære begivenheter!

Sted: Kulturtorget, Trondheim folkebibliotek

Inngang: 150/100

Portrettfoto: Trine Melhuus

Dato

19. okt 2021

Tid

19.00 - 21.00

Sted

Trondheim folkebibliotek, Kulturtorget

Logoene til Litteraturhusets samarbeidspartnere