Boklansering: Jørgen Brekke

Boklansering: Jørgen Brekke


Jørgen Brekke - Ørjan Greiff Johnsen

Litteraturhuset i Trondheim er stolte over at Jørgen Brekke har valgt å legge lanseringen av sin femte roman om politietterforsker Odd Singsaker til nettopp Litteraturhuset.

Avgrunnsblikk har allerede før lansering mottatt svært gode anmeldelser.

Vi inviterer til en hyggelig lanseringskveld med Jørgen Brekke i samtale med Ørjan Greiff Johnsen, boksalg og signering.

OM BOKEN:
Femundsmarka 2016: Odd Singsaker og Felicia Stone drar på tur til en øde utleiehytte. Når de kommer fram, henger det et lik fra taket. Singsaker gjenkjenner den avdøde som enken etter et drapsoffer i en gammel sak.

Trondheim 1997: En jente på elleve år forgifter sin egen far med sovepiller og kommer unna med drapet. Det eneste stedet hun deler sin mørke hemmelighet, er i dagboken hun kaller Skyggenes bok.

Trondheim 2009: Den unge studenten og wicca- utøveren Fredrikke Nilsen våkner på et blodig teppe i en villa på Singsaker med en kniv i hånden. I sengen ligger veilederen hennes, professor Bjørn Sauvage, stukket til døde.

AVGRUNNSBLIKK er en fortelling om besettelse, ritualer, frigjøring og bedrag – en jakt på skygger der Singsaker selv får føle på sin egen dødelighet.

OM FORFATTEREN:
Jørgen Brekke (f. 1968) er utdannet lektor fra NTNU, men jobber nå som forfatter på heltid. Han bor Horten med sin kone og deres tre barn, men har tidligere bodd flere år i Trondheim. Brekke debuterte i 2011 med Nådens Omkrets, den første krimromanen om førstebetjent Odd Singsaker. Avgrunnsblikk er femte bok i den kritikerroste Singsaker-serien. Brekkes bøker er utgitt i USA, England og 17 andre land.

Etter samtalen åpnes det for spørsmål fra publikum.

Arrangementet er gratis.

@Børt-Erik Fuglem

Foto av Jørgen Brekke: Børt-Erik Fuglem

 

Dato

18. mai 2017

Tid

19.00 - 20.30

Sted

Litteraturhuset, Sellanraa

Logoene til Litteraturhusets samarbeidspartnere