Finding Home workshop: Lag en zine!

Finding Home workshop: Lag en zine!


Minh Chau

Er du mellom 6 og 100 år, nysgjerrig og glad i å lage ting selv?

Velkommen til Finding Home workshop med Minh Chau onsdag 23. november. Her kan du lage din egen zine. Ordet “zine” er en forkortelse av det engelske ordet “magazine”, og beskriver en håndlaget kunstbok på 8 sider med tekst og visuelle uttrykk. Du kan bruke zinen til å kommunisere noe du har på hjertet, noe opprørsk, trøstende, morsom, noe du savner, noe du undrer deg over, eller strever med, gjennom maling, tegning, skriving, klipping, kollasj, m.m. Du lager zinen i ditt tempo og bestemmer fritt innholdet. Terskelen for å være med og skape er lav, ingen “forkunnskap” påkrevd. Du er velkommen til å ta med familiemedlemmer og venner.

Arrangementet er gratis. Vi stiller med alt av utstyr og materialer. Føl deg fri til å ta med ditt flytteminne, favorittfoto, magasiner, illustrasjon, postkort, notater, billettstubber, m.m. Du får ta med zinen din hjem som gave til deg selv eller til noen du er glad i. 

Finding Home workshop er et prosjekt startet av Minh Chau i 2019, og er støttet av Litteraturhusets program Litteratur for inkludering. 

Minh har en mastergrad i engelsk litteratur og driver med kunst- og kulturarbeid i Trondheim. Opplevelsen av å flytte til Norge fra Vietnam har inspirert henne til å lage et rom for samtaler om hjem på tvers av språk og kultur. Finding Home workshop bruker DIY-kunst som verktøy for å skape en atmosfære av hjem og fremme selvuttrykkelse. 

Tidspunkt: Onsdag 23. november kl. 18:00 – 20:00

Sted: Litteraturhuset i Trondheim

Gratis inngang, men vi har begrenset plass. Reserver din gratisbillett her: https://litthustrd.hoopla.no/sales/event/2847277298

Send gjerne en mail til minh.pnmc@gmail.com om du lurer på noe. 

Dato

23. nov 2022

Tid

18.00 - 20.00

Sted

Litteraturhuset i Trondheim

Logoene til Litteraturhusets samarbeidspartnere