Foredrag med designer og stylist Christina Ledang

Foredrag med designer og stylist Christina Ledang


Christina Ledang

Den norske motebransjen er stadig i vekst, og Christina Ledang er en stor grunn til det. Hun har skapt sitt egent merkevarenavn innenfor motebransjen med merket C.L.E.A.N.

Ikke bare har Skam-skuespiller Josefine Pettersen frontet merket, men også den store internasjonale modellen Gigi Hadid har blitt fotografert i et av Christinas signaturplagg. Som stylist for Pudder Agency og designer, vil hun holde et spennende foredrag knyttet til mote og hennes hverdag med kreativitet som jobb.

Om Christina Ledang:

I 2006 ble Christina Ledang uteksaminert fra Universitetet i Middlesex med en bachelor innenfor klesdesign for kvinner. Hun har i ettertid fått et stort navn innenfor den norske motebransjen både som stylist for Pudder Agency og som designer. I 2012 fulgte hun drømmen sin og startet opp merket C.L.E.A.N. som har fått mye oppmerksomhet både i Norge og i utlandet.

Christina Ledangs merke C.L.E.A.N står for Christina Ledang Essentials and Necessities. Christina Ledang ønsker å treffe kvinner mellom 16-60 år og mikser street-referanser med high fashion, samtidig som å lage plagg man alltid vet fungerer og kan redde dagen. Enten om man ønsker å være avslappet, pyntet eller aller best, casual chique! Ledang sitt design er feminint og sterkt og bruker ofte klare pastellfarger i kolleksjonene sine. Ledang, som også er stylist, er aller mest kjent for t-skjortene og collegegenserne med C.L.E.A.N-trykket på brystet.

Foredragene er gratis, men krever påmelding via billettlinken. Velkommen!

Sted: Litteraturhusets kontorlokaler

Dato

30. jan 2019

Tid

19.30 - 21.00

Sted

Litteraturhuset

Logoene til Litteraturhusets samarbeidspartnere