Gengangere presenterer: det litterære Trondheim

Gengangere presenterer: det litterære Trondheim


Litteraturhuset - Midt norsk forfattersentrum - Riss tidsskrift - Litterært kollektiv - Upolert - Bendik Vada

Er du interessert i litteratur, har lyst til å engasjere deg, og bli kjent med andre? Kom og se hva Trondheim har å by på av litteratur!

Gengangere, linjeforeningen for nordisk språk og allmenn litteraturvitenskap har samlet ulike litterære aktører innen litteraturmiljøet i Trondheim for én kveld, hvor de skal snakke litt om hva de driver med.

Her er de som kommer:

Litteraturhuset: Litteraturhuset arrangerer spennende samtaler og møter innenfor blant annet litteratur, forskningsformidling og samfunnsdebatt.

Midt norsk forfattersentrum: Arrangerer Skriveforum, Litterær hagefest i Adrianstua og Æ Å Trondheim litteraturfestival.

Riss tidsskrift: Tidsskrift om språk og litteratur, utgitt av studenter ved Institutt for språk og litteratur ved NTNU i Trondheim

Litterært kollektiv: Litterært kollektiv er en frivillig organisasjon som skal fremme litteratur og kultur i Trondheim. Ugress er deres årlige kulturfestival, som går av stablen 17. oktober!

Upolert: Upolert er Trondheim folkebibliotek sin nye arrangementsrekke for og av unge.

Bendik Vada: Forfatter bosatt i Trondheim, han kommer og prater litt om hvordan det er å være forfatter og hvordan han kom seg til der han er nå. Bendik vil også lese litt for oss.

Etter innleggene vil det bli quiz og gøy!!

Arrangementet er gratis og åpent for alle.

Dato

9. okt 2018

Tid

18.00 - 20.49

Sted

Litteraturhuset, Sellanraa

Logoene til Litteraturhusets samarbeidspartnere