Kokeboksamtalen med Reneé Fagerhøi (Bula) og Fredrik Engen (Spontan)

Kokeboksamtalen med Reneé Fagerhøi (Bula) og Fredrik Engen (Spontan)


Reneé Fagerhøi - Fredrik Engen - Jan Markus Johannessen

Sakprosafestivalen i Trondheim ønsker å sette fokus på kokebøker og mat. Hvert år inviterer vi lokaler kokker til en kokeboksamtale. Hva er deres forhold til kokebøker? Hva er en god kokebok? Men samtalen favner også bredere, om matkultur, resturantdrift og status for matbyen Trondheim.

I år har vi invitert kokk og kokebokforfatter Reneé Fagerhøi fra Bula Bistro og kokk Fredrik Engen fra Spontan. Jan Markus Johannessen leder samtalen.

Reneé Fagerhøi ga ut boka «Fritter shjiten» på Falck forlag i 2018.

Inngang: 100/50
Sted: DIGS lille scene
Kapasitet:30
Tid 13:00-13:45

Dato

31. okt 2020

Tid

13.00 - 13.45

Sted

DIGS

Logoene til Litteraturhusets samarbeidspartnere