Krim og spenning: Nye stemmer

Krim og spenning: Nye stemmer


Aina Skoland - Anette Hemming - Maarten de Mol

Ikke et vondt ord om Jo Nesbø og Unni Lindell, men er det ikke fint å oppdage noen nye stemmer også?

Alle forfatterne du møter denne kvelden, har debutert med spennende bøker i 2022. I romanene deres kommer du tett på forbrytere, ofre, etterforskere og helt vanlige folk.

«Solgt» av Aina Skoland fikk terningkast fem i Dagbladet og ble omtalt på «God Morgen, Norge». Tre år gamle Maja blir kidnappet fra hjemmet sitt. Sporene leder den unge etterforskeren Mo Assimi mot urovekkende menneskehandel i Norge og Ukraina.

«Kartografen» sendte Anette Hemming rett inn på bestselgerlistene. Et håndtegnet kart dukker opp på kjøkkenet til tobarnsmoren Lisbet Lind. Samme natt blir hun funnet drept. Etterforsker John Persvik må lete i fortiden hennes etter svar, og snart dukker det opp flere kart.

«Overløperen» av Maarten de Mol (Arne Blakkisrud og Ingrid Sande Larsen) har blitt en favoritt blant bokbloggere. To flyktninger forsvinner fra en låve på vei mot Sverige i 1944. Rolf Monsen frykter at en nær venn og motstandsmann kan ha noe med forsvinningen å gjøre.

Vi ønsker velkommen til en god samtale om forbrytelse og straff, om å lage underholdning av ondskap og grusomheter og om å gi ut bok for første gang.

Bli bedre kjent med forfatterne og bøkene! Du kan også kjøpe med en spennende julegave til deg selv eller noen du er glad i etter samtalen. Forfatterne signerer bøker til de som ønsker det.

Arrangør: Thuis forlag

Sted: Sellanraa
Tidspunkt: 19:00-20:30
Gratis inngang. Billetter kan tas ut via Hoopla.

Foto Anette Hemmning: Oda Berby
Foto Aina Skoland: Vibeke Glosli
Foto Maarten de Mol: Sturlason

 

Dato

5. des 2022

Tid

19.00 - 20.30

Sted

Litteraturhuset, Sellanraa

Logoene til Litteraturhusets samarbeidspartnere