Lesestund og teater for barn på spansk

Lesestund og teater for barn på spansk


Angela Muñoz Barba

I forbindelse med den internasjonale morsmålsdagen, har Litteratur for inkludering gleden av å arrangere en minifestival som er viet til aktiviteter på forskjellige språk for å bringe sammen barn, unge voksne, familier og lokalsamfunn for å feire og dele deres språklige arv.

Blant mange andre aktiviteter inviterer vi barna til en kreativ lesestund og teatersamtale på spansk, og alle barn i alderen 2 til 7 år som har spansk som morsmål er hjertelig velkommen til å delta!

I denne lesestunden skal vi lese 2 dikt av Gloria Fuertes. Og to bøker: «Mi primer Quijote», skrevet av Ramón García Domínguez, og «Narval – unicornio marino» skrevet Ben Claton.

Arrangementet blir ledet av Angela Muñoz Barba. Hun kommer fra Spania og er spansklærer. Hun har selv to barn, er aktiv i frivillige aktiviteter og arbeid for inkludering. Angela er sekretær i ACENOR Asociación Cultural Española en Noruega (Spansk Kultur Forening).

Festivalen arrangeres i samarbeid med Trondheim folkebibliotek, friby Trondheim og la Asociación Cultural Española en Noruega (Spansk Kultur Forening) ACENOR

Sted: Trondheim folkebibliotek, kursrom (4.etasje)
Tidspunkt: 11:30 – 12:30
Gratis inngang. Reserver din gratisbillett her.

Dato

19. feb 2022

Tid

11.30 - 12.30

Sted

Trondheim folkebibliotek, kursrom (4. etasje)

Logoene til Litteraturhusets samarbeidspartnere