Livsnyterhagen med @arcticgardener

Livsnyterhagen med @arcticgardener


Anders Røyneberg - Erik Schjerven

Planteforedrag med @Articgardener. Foredraget vil basere seg på deres ferske bok Livsnyterhagen.

I Livsnyterhagen – enkle og unike ideer for uterommet får du bli med inn i plante- og hageprofil Anders Røynebergs (kjent som @arcticgardener på Instagram) frodige, unike og vakre hage på Hadeland. Boken er spekket med gode ideer og praktiske tips til inspirerende hageprosjekter det er enkelt å gjennomføre, og som vil gi deg et særegent og spennende uterom, i tillegg til mye hageglede.

Sammen med kjæresten har han byttet ut leilighetsliv på Grünerløkka i Oslo, med småbruksdrøm på Hadeland. I boken får vi ta del i planleggingen av hagen, og se endringene som er gjort ved hjelp av før- og etterbilder. Her bugner det av lure grep, smarte løsninger og hagetips som du kan la deg inspirere av til egen hage eller eget uterom, uavhengig av om det er stort eller lite.

Anders Røyneberg aka @arcticgardener er født på Jæren, oppvokst på bondelandet i Østfold og nå bosatt på Hadeland. Han er agronom, psykiatrisk sykepleier og sexolog. Til daglig arbeider Anders som terapeut, skribent og foredragsholder.

Erik Schjerven er fra Oppland og utdannet markedsfører. Han er, som Anders, planteelsker og arbeider til daglig som forretningsutvikler i den lokale næringshagen. Sammen har de skrevet Plantelykke, Plantebonanza, som begge er bestselgere i Norge og oversatt til en rekke språk. Våren 2023 kommer deres første hagebok. Livsnyterhagen, som dette foredraget baserer seg på.

Sted: Sellanraa
Tidspunkt: 19:00-21:00. Sellanraa holder åpent til 22.
Inngang: 175/100

Dato

3. mai 2023

Tid

19.00 - 21.00

Sted

Litteraturhuset, Sellanraa

Logoene til Litteraturhusets samarbeidspartnere