Marta Breen: Hvordan bli (en skandinavisk) feminist

Marta Breen: Hvordan bli (en skandinavisk) feminist


Marta Breen

Feminismen er i frammarsj i Trøndelag! I den forbindelse er det med stor glede Kvinnegruppa Ottar Trøndelag og Litteraturhuset i Trondheim presenterer Marta Breen som skal holde foredrag om forfatterskapet sitt, med vekt på den siste boka Hvordan bli (en skandinavisk) feminist.

Marta Breen er en prisbelønt forfatter med mange utgivelser bak seg, om musikkliv, feminisme og kvinnekamp. Hun har gjort seg særlig bemerket med sine utgivelser sammen med Jenny Jordahl, der boka Kvinner i kamp (2018) er solgt til 27 land. Det siste året har hun laget podkasten Patriarkatet faller sammen med Anette Garpestad. Nylig ble det også offentliggjort at hun er nominert til Jenteprisen 2020.

Har du ikke vært på foredrag med Marta Breen før anbefaler vi på det varmeste at du kommer. Hun er en engasjert, kunnskapsrik og underholdende foredragsholder som forteller med skarp tunge og glimt i øyet. Har du hørt henne før regner vi nesten med å se deg der denne gangen også.

Velkommen!

Sted: Kulturtorget, Trondheim folkebibliotek. Arrangementet har inngang fra hovedbiblioteket, Kongens gate.

Billetter: 100 (ordinær)/50 (student/ufør)

Begrenset antall plasser på grunn av smittevernhensyn. Vi ber de som ønsker plass på arrangementet om å kjøpe billetter på forhånd.

Les om Litteraturhusets rutiner for godt smittevern her: https://litteraturhusetitrondheim.no/info-vedr-koronasituasjonen/

Foto: Åsmund Holien Mo

Dato

29. okt 2020

Tid

19.00 - 21.00

Sted

Trondheim folkebibliotek, Kulturtorget

Logoene til Litteraturhusets samarbeidspartnere