Maud Angelica Behn: Tråder av tårer

Maud Angelica Behn: Tråder av tårer


Maud Angelica Behn - Arve Juritzen

Maud Angelica Behn fikk hele Norge til å kjenne håp i det håpløse når hun holdt tale ved sin fars båre og fortalte at «det finnes alltid en utvei, selv om det ikke føles sånn».

I høst debuterer Maud Angelica som poet og illustratør med en vakker og gripende fortelling om en jente som strikker tråder av tårer. Tårer som kryper inn over alt og formørker det som engang var fint. Men så kommer det en hjelpende hånd. «Tråder av tårer» er en fortelling om håp for barn og voksne.

På Litteraturhuset 1. desember vil Maud Angelica snakke om boken, og tema sorg, men først og fremst om hvordan man kommer seg ut av sorg og vanskelige tider. Vi møter henne i samtale med Arve Juritzen.

Maud Angelica Behn (18) er elev ved Oslo by steinerskole hvor hun går på kunstlinjen. Med boken «Tråder av tårer» debuterer hun både som poet og illustratør.

For sin åpenhet om psykiske lidelser og selvmord ble Maud Angelica tildelt Akuttpsykiatriprisen for 2020. Magasinet Tara kåret henne til «Årets modigste kvinne» og hun har frontet en informasjonskampanje mot selvmord fra Helse vest. Hun er datter av prinsesse Märtha Louise og multikunstneren Ari Behn.

Sted: Kulturtorget, Trondheim folkebibliotek

Inngang: 150/100

Foto: John Andreasen

Dato

1. des 2021

Tid

19.00 - 21.00

Sted

Trondheim folkebibliotek, Kulturtorget

Logoene til Litteraturhusets samarbeidspartnere