Når ulven kommer – Hva er hypnose?

Når ulven kommer – Hva er hypnose?


Hans Andreas Knutsen - Svein Øverland

Vi ser på TV-show at hypnotisører får folk til å klukke som en høne uten at de selv er klar over det, eller gjøre andre merkelige ting til seernes forlystelse. Vi har også hørt at hypnose kan være en behandling til røykeslutt eller andre vaner man ønsker å endre på. Men det som ikke kommer like godt frem er hva hypnose egentlig er. Hvordan gjør man hypnose? Hva er de bakenforliggende mekanismene? Og hvordan fungerer det egentlig? Det er mange myter rundt hypnose, og Hans Andreas og Svein tar for seg fenomenet og går i dybden sammen med deg.

Samtalen strømmes direkte fra Studio Litteraturhuset, og vil være tilgjengelig på Litteraturhusets Facebook-side.

Om Når ulven kommer
Når ulven kommer er et konsept av psykologspesialistene Hans Andreas Knutsen og Svein Øverland. Ulven i denne sammenheng er de vansker og utfordringer rundt vår psykiske helse vi alle kan oppleve. Det kan være alt fra å føle seg litt sårbar til alvorlige psykiske vansker. I hvert møte adresserer de forskjellige temaer som er ønsket av publikum på en lun og forståelig måte. De vil gi en innføring i forskjellige deler av sinnet, men ønsker også å hjelpe med mer konkrete redskaper og strategier slik at man selv kan mestre og ha styringen på sine utfordringer.

Du kan støtte Litteraturhusets virksomhet ved å donere et valgfritt beløp via vår hjemmeside, eller via Vipps-nummer 105581.

Dato

26. mai 2020

Tid

19.00 - 20.00

Sted

Litteraturhuset i Trondheim

Logoene til Litteraturhusets samarbeidspartnere