Politikk fra innsida – Tord Lien og Agnar Kaarbø

Politikk fra innsida – Tord Lien og Agnar Kaarbø


Tord Lien - Agnar Kaarbø

Denne kvelden kan du lære mer om politikkens verden fra innsida, når journalist Agnar Kaarbø og tidligere toppolitiker Tord Lien møtes til samtale på Litteraturhuset. Kaarbø vil snakke om sin nye bok Politisk lederskap og Tord Lien vil dele av sine erfaringer fra det politiske liv.

I februar kommer Agnar Kaarbøs bok Politisk lederskap, hvor Kaarbø har intervjuet tidligere toppolitikere om hvordan de løste lederoppgaven da de ble statsråder. Hva tenkte de på da de satt på statsrådskontoret første gang? Hvordan kjennes følelsen av makt? Klarte de å holde fast på de viktigste sakene? Hvordan arbeidet de med store reformer? Og hvordan taklet de motgang og medgang? Dette er noen av spørsmålene Agnar Kaarbø har stilt de tidligere statsrådene, for å gi leserne et innblikk i hva som skjer på innsida av departement og regjering.

Tord Lien er en av mange tidligere toppolitikere som Kaarbø har intervjuet i boka si, sammen med politikere som blant andre Kjell Magne Bondevik, Kåre Willoch, Anne Enger, Kristin Clemet, Åslaug Haga, Bård Vegar Solhjell og Kristin Halvorsen.

Agnar Kaarbø er journalist og kommunikasjonsrådgiver. Han har blant annet arbeidet som taleskriver i Kommunal- og regionaldepartementet, kommunikasjonsdirektør i Utlendingsdirektoratet og som leder av politisk avdeling i Dagsavisen.

Tord Lien er tidligere toppolitiker for Fremskrittspartiet. Han var stortingsrepresentant for FRP fra 2005 til 2013, og deretter statsråd fram til utgangen av 2016 – da han trakk seg. Han arbeider i dag som leder for NHOs kontor i Trøndelag.

Velkommen!

Inngang: 100/50

Foto av Tord Lien: Stortinget

 

Dato

19. feb 2018

Tid

19.00 - 21.00

Sted

Litteraturhuset, Sellanraa

Logoene til Litteraturhusets samarbeidspartnere