SO YOU WANT TO BE A HERO?

SO YOU WANT TO BE A HERO?


Torgrim Mellum Stene

Vi har invitert den Oslo-baserte fortelleren Torgrim Mellum Stene til Trondheim med forestillingen «SO YOU WANT TO BE A HERO?»

En heltemodig avatar i en forlokkende dataspillverden basert på allverdens myter. En tenåringsgutt med et brennende ønske om å redde verden. En mann som forsøker å sette opp en forestilling men stoppes fordi han møter seg selv.

Med sitt eget liv som prisme deler Torgrim Mellum Stene en åpenhjertig og underfull soloforestilling om bevissthet, tilhørighet og jakten på det sanne jeg. Virkelighetens Torgrim og hans virtuelle alter ego i spillverdenen Gloriana går side om side i kjærlighet og kamp med troll, demoner og speilbilder. I bakgrunnen klinger spørsmålet – Hva vil det egentlig si å være en helt?

Av og med Torgrim Mellum Stene
Regi/ dramaturgi: Aslak Moe

Kløverknekten alias Torgrim Mellum Stene er en internasjonal sceneforteller og en moderne skald som jobber både med mytisk, personlig og historisk materiale i sine helaftens forestillinger. Arbeidet med SO YOU WANT TO BE A HERO? begynte for 10 år siden og hadde premiere under Fortellerfestivalen 2018.

Arrangementet har inngang fra hovedbiblioteket, Kongens gate. Dørene åpner kl. 18.30.

Inngang: 150 (ordinær)/100 (medlemmer av Midtnorsk fortellerforum)

Arrangør: Litteraturhuset i Trondheim og Midtnorsk fortellerforum.

I forbindelse med visninga av forestillinga, inviterer Midtnorsk fortellerforum til workshop 25. januar. Se mer info om work-shopen her: https://www.facebook.com/events/603668457113856/

Foto: Arash Taheri

Dato

23. jan 2020

Tid

19.00 - 21.00

Sted

Trondheim folkebibliotek, Kulturtorget

Logoene til Litteraturhusets samarbeidspartnere