Vibeke Løkkeberg: Frokost på stupet

Vibeke Løkkeberg: Frokost på stupet


Vibeke Løkkeberg - Halldis Nergård

Vibeke Løkkebergs nye roman: «Frokost på stupet» handler om ekteparet Alice og Adam som har levd sammen i et langt lidenskapelig forhold. Men så rammes han av uhelbredelig sykdom. Hva skjer med relasjonen når den ene parten får vite at livet snart går mot slutten? Hva skjer med maktforholdet mellom de to? Hva kan den ene tillate seg? Som den andre bare må finne seg i?

Torsdag 7. mars svarer den kjente forfatteren og filmskaperen  på spørsmål om dette og mye annet på Litteraturhuset i Trondheim. Vi møter Løkkeberg i samtale med Halldis Nergård, tidligere journalist i Adresseavisen.

Vibeke Løkkeberg (f. 1945) er forfatter, skuespiller og filmregissør. Med sin mann Terje Kristiansen som produsent, har hun skrevet og regissert flere filmer, de mest kjente er Løperjenten (1981) og Hud (1986). Hun debuterte som forfatter i 1989 med romanen Leoparden, og har siden utgitt romanene Jordens skygge (1995), Purpur (2002), Brev til himmelen (2004) og Allierte (2007). Bøkene hennes er solgt til en rekke land, bl.a. Sverige, Danmark, Hellas, Tyskland, Nederland og Russland.

Det blir boksalg og signering.

Inngang: 150/100

Foto: Solum forlag

Dato

7. mar 2019

Tid

19.00 - 21.00

Sted

Litteraturhuset, Sellanraa

Logoene til Litteraturhusets samarbeidspartnere