Litteraturhusets kjøkkenskole: Trond Moi om fisk og skalldyr

Litteraturhusets kjøkkenskole: Trond Moi om fisk og skalldyr


Trond Moi

Litteraturhusets kjøkkenskole: Trond Moi om fisk og skalldyr

Trond Moi vil i dette foredraget ta oss med til havet, og snakke om sin lidenskap for fisk og skalldyr. Når er råvarene best, hvordan grille en fiskefilet og hvilke muligheter fra havet er det vi ikke utnytter godt nok på kjøkkenet?

I tillegg demonstrerer han sin favorittrett nummer en, råmarinert laks med lime og ingefær.

På menyen til SELLANRAA står Trond Mois signaturfiskesuppe.

Litteraturhuset i Trondheim ønsker å snakke mer om mat og matkultur. Vi har derfor laget en serie som vi kaller Litteraturhusets kjøkkenskole. Flere arrangementer kommer. Tips til serien kan sendes til ola@litteraturhusetitrondheim.no

Inngang: 150/75

Photo: Goode, George Brown (1884) Fisheries and Fishery Industries of the United States: Section I, Natural History of Useful Aquatic Animals, Plates, Washington, DC: Government Printing Office

Dato

22. jan 2020

Tid

19.30 - 21.00

Sted

Litteraturhuset, Sellanraa

Logoene til Litteraturhusets samarbeidspartnere