Margit Rønning (Emil Storløkken Åse), Marius Beck Dahle (Tuva Halse)
Tuva Halse & Emil Storløkken Åse // Frille
Musikk

Tuva Halse & Emil Storløkken Åse // Frille

KonsertGalleriet presenterer duoen Tuva Halse & Emil Storløkken Åse og bandet Frille 6. november!

Duoen Tuva Halse & Emil Storløkken Åse har sitt utspring fra tuvahalseband. Låtene til bandet har et nordisk popjazz-preg, hvor Tuva, som den multiinstrumentalisten hun er, har skrevet tekster, sunget, spilt synth, piano, fele og harmonizer. I denne duo-settingen leverer de låtene i nye drakter, hvor begge får bryne seg på mange ulike instrumenter og roller, noe som kan resulterere i at musikken har en ekstra spenning og energi!
//

Frille er et prosjekt av gitarist og sanger Mona Hynne. Sammen har hun med seg kontrabassist Hans Ona Gjul og trommeslager Joel Hynsjö. Med norske tekster, alternative gitarstemminger og musikalske referanser til visepop og folkemusikk, er Frille melankolsk visepop med enkle strukturer og riff som de arrangerer sammen.

I bandet har de ulike bakgrunner, fra klassisk, folk, rock og pop samt musikkteknologi. Mona har sammen med Joel en bakgrunn fra musikkteknologi, og Hans har en bakgrunn fra klassisk. Mens Frille er et prosjekt som først ble satt i gang i 2019, var det i 2022 at bandet har begynt å spille sammen på jevnlig basis og bandet vil gi ut singel i forbindelse med konserten.

Mona Hynne – vokal og gitar
Hans Ona Gjul – kontrabass
Joel Hynsjö – trommerKonserten er arrangert i samarbeid med Litteraturhuset. KonsertGalleriet er støttet av Trondheim Kommune, Kulturrom, Midtnorsk jazzsenter, Frifond og Sparebank SMN.

Dato

6. nov 2023

Tid

18:30 - 20:00

Pris

Kr200 / Kr100

Deltakere

Tuva Halse - Emil Storløkken Åse - Mona Hynne - Hans Ona Gjul - Joel Hynsjö

Arrangør

KonsertGalleriet