Åpning!

Åpning!


Endelig åpner litteraturhuset i Trondheim!

Åpningen av litteraturhuset foregår kl. 13 ved selveste Jakob og Neikob. Forfatter Kari Stai har skrevet en dialog spesielt for åpningen, og Jakob og Neikob spilles av skuespillerelever fra Teaterhøgskolen i Verdal.

Etterpå kommer Pulverheksa! Forfatteren av de populære bøkene, Ingunn Aamodt, gjester Trondheim i forbindelse med åpningen av litteraturhuset, og tar med seg pulverheksa i egen høye person.

Kl. 16 får vi besøk av forfatteren Torgrim Eggen på Sellanraa Bok & Bar til en uformell overraskelse for kaféens gjester. Vi får også anledning til å stifte bekjentskap med en helt spesiell debutant. Sara Sølberg debuterte som forfatter for bare noen dager siden på Litteraturhuset i Oslo, med romanen «Seismiske smell». Sølberg kommer fra Trondheim, og dette er hennes første opptreden her. Kom gjerne innom!

Kl. 18 ønsker vi velkommen til kveldens hovedgjest, Edvard Hoem. Han vil holde foredraget Slåttekar i himmelen og Bror din på prærien.

Alle arrangement er gratis, men på grunn av adgangsbegrensning på Hoem, er det lurt å registrere gratisbillett på Hoopla: https://litthustrd.hoopla.no/sales/2304862319/

Etter foredraget blir det fest, muligens taler, debatt, opplesninger fra litteraturhusets Atlas over Trondheim-prosjekt og DJ og forfatter Ranja Bojer ved roret.

Til debatten har vi invitert følgende panel:

Tone Sofie Aglen, politisk redaktør i Adresseavisen
Daniel Johansen, kunsthistoriker
Jo Røed Skårderud, journalist i Klassekampen

Debatten blir ledet av Stein Mortensholm.

Det blir mulighet for kjøp av mat og drikke hos Sellanraa Bok & Bar. Frederic Klev ved Sellanraa har forberedt kanapéer som kan kjøpes for kr. 25 pr. stk.

Hjertelig velkommen!

Dato

15. okt 2016

Tid

13.00 - 0.00

Sted

Litteraturhuset, Sellanraa

Logoene til Litteraturhusets samarbeidspartnere