Avlyst! Arabisk språkkurs med Montaser Abdel Mawgoud

Avlyst! Arabisk språkkurs med Montaser Abdel Mawgoud


Montaser Abdel Mawgoud

Kurset er dessverre avlyst på grunn av utfordringer knyttet til koronasituasjonen! Vi beklager dette!

Litteraturhuset, i samarbeid med friby Trondheim, har denne høsten arrangert et arabisk språkkurs som går over fire kvelder. Dette er siste kurskveld i rekken. Kurset ledes av Montaser Abdel Mawgoud, som er en kjent poet og forfatter fra Egypt, bosatt i Trondheim. På kurset vil deltakerne lære grunnleggende arabiske språkprinsipper. Det blir skriftlige leksjoner, leseøvelser og muntlige øvelser som tar for seg hvordan man kan bruke arabisk språk i praksis. Kurset er rettet mot de som ønsker å lære arabisk, både nybegynnere og de som ønsker å styrke sin lærdom om arabisk språk.

Montaser er fra Egypt og kom til Trondheim som fribyforfatter. Han er poet og forfatter og har jobbet som lærer i arabisk språk og litteratur. Han har deltatt på internasjonale poesifestivaler og har utgitt tre diktsamlinger. Den siste utgivelsen førte til anklager om blasfemi, og som en følge av dette ble han utsatt for trusler, mistet jobben sin og måtte forlate hjemlandet sitt. Diktene hans er oversatt til spansk, fransk, svensk, romansk, engelsk og norsk.

Kurset er gratis. Begrenset antall plasser på grunn av smittevernhensyn. Vi ber de som ønsker plass på kurset om å ta ut gratisbillett på forhånd.

Sted: Trondheim folkebibliotek, kursrom (4. etasje)

Tidspunkt: kl. 18-20

Datoer for kurset:

14. oktober
28. oktober
25. november
15. desember

Dato

15. des 2020

Tid

18.00 - 20.00

Sted

Trondheim folkebibliotek, kursrom (4. etasje)

Logoene til Litteraturhusets samarbeidspartnere