Arman Vestad – En sentral person i Orderudsaken

Arman Vestad – En sentral person i Orderudsaken


Arman Vestad

Arman leverte mordvåpen til Orderuddrapene for 20 år siden, i dag høyt ansett fagmann i NAV. Foredrag, og samtale med journalist Ole Jacob Hoel.

Arman har levd et liv dramatisk som en Jo Nesbø-roman, med bunnpunkter på rekke og rad. Da han fikk dom for å ha skaffet drapsvåpenet i Orderud-saken ble han rikskjendis. På det tidspunktet var han også tungt rusavhengig, superkriminell, og gjeldsslave. I dag er han prosjektleder i NAV med nasjonalt ansvar innen opplæring i personlig økonomi.

Med en miks av humor og alvor bruker Arman sin egen historie og sine dyrekjøpte erfaringer til å vise hvordan det går an å snu de mest håpløse utgangspunkt til seier. Ikke minst snakker han om de menneskene som på hans vei bidro til å skape en endring. Han viser hvordan du som leder, kollega, pårørende eller medmenneske kan være den som bryter ut av de vante mønstrene og skaper en varig forskjell i andres liv.  Selv om historien hans er ekstrem, vil nok de fleste av oss kjenne oss igjen i mye av de følelsene han formidler.

Arrangementet har inngang fra Hovedbiblioteket, Kongens gate. Dørene åpner kl. 18.30.

Inngang: 225,-

Dato

4. feb 2019

Tid

19.00 - 21.00

Sted

Trondheim folkebibliotek, Kulturtorget

Logoene til Litteraturhusets samarbeidspartnere