Boklansering: Kjetil Utne – Taxi

Boklansering: Kjetil Utne – Taxi


Kjetil Utne - Marvin Wiseth - Lars Fredrik Stenvik - Tari Edin Barakeh

Kjetil Utne debuterer som krimforfatter med boka «Taxi». – Jeg har alltid likt krim, og først og fremst bøker som kan lære meg noe nytt. Derfor har jeg skrevet en roman som jeg ikke bare håper leserne vil synes er spennende, men som også gir dem ny kunnskap og forståelse.

Handlingen i «Taxi» er dels lagt til Trondheim og dels til Libanon, og dels til 1990-tallet og dels til de siste årene. Bakteppet for romanen er krigsforbrytelser mot barn og kyniske bakmenn som utnytter flyktninger til egen fordel.

Bokbadet om «Taxi» ledes av Marvin Wiseth, og i tillegg til forfatteren deltar blant annet forfatter, arkeolog og professor Lars Fredrik Stenvik. I denne sammenheng bidrar han med sin kunnskap om illegal handel med kulturskatter.

Dessuten deltar Tari Edin Barakeh. Han er palestiner, er født i Syria, har vært offer for tortur fra det syriske sikkerhetspolitiet før han flyktet via Libanon til Norge. I dag driver han organisasjonen Hopespot.

Kjetil Utne er lokalpolitiker, idealist, drosjesjåfør og tidligere UNIFIL-soldat i Libanon. Denne bakgrunnen har vært med å påvirke innholdet i romanen.

Det vil naturligvis være mulig å kjøpe en signert utgave av boka.

Sted: Sellanraa
Tidspunkt: 16. august kl. 19:00-21:00
Gratis inngang

Dato

16. aug 2023

Tid

19.00 - 21.00

Sted

Litteraturhuset, Sellanraa

Logoene til Litteraturhusets samarbeidspartnere