Boktips live på tur – med Abid Raja, Tinashe Williamson, Hans Olav Lahlum og Bjørn Tomren

Boktips live på tur – med Abid Raja, Tinashe Williamson, Hans Olav Lahlum og Bjørn Tomren


Abid Raja - Tinashe Williamson - Hans Olav Lahlum - Bjørn Tomren

OBS! PÅ GRUNN AV NYE RETNINGSLINJER FOR ARRANGEMENT, MÅ VI REDUSERE ANTALL PUBLIKUMMERE PÅ VÅRE ARRANGEMENT. FOR AT FLEST MULIG AV DE SOM HAR KJØPT BILLETTER SKAL FÅ PLASS PÅ ARRANGEMENTET SETTER VI OPP ARRANGEMENTET TO GANGER SAMME KVELD: ETT KL. 18.30 OG ETT KL. 20.30. DESSVERRE ER DET LIKEVEL IKKE PLASS TIL ALLE SOM HAR KJØPT BILLETTER.
ALLE SOM HAR KJØPT BILLETTER VIL BLI KONTAKTET PER E-POST MED INFO OM DE HAR FÅTT PLASS PÅ ARRANGEMENTET ELLER IKKE, OG EVENTUELT HVILKET TIDSPUNKT SOM GJELDER.
VI BEKLAGER ENDRINGEN!

 

Opplev Abid Raja, Tinashe Williamson og Hans Olav Lahlum på Boktips live!

Boktips live er Cappelen Damms mest populære forfatterarrangement som har vært arrangert i Oslo i flere år, og også vist på Boktips.no. Nå skal det på turné og du kan oppleve en herlig forfatterkveld med Abid Raja, Tinashe Williamson og Hans Olav Lahlum på Litteraturhuset i Trondheim den 9. desember.

Abid Raja har skrevet det som kan beskrives som høstens mest hyllete og omtalte bok: Min skyld. Dette er den brutalt ærlige historien om Abid Rajas turbulente klassereise, hans mangeårige kamp for kjærligheten – en slags Romeo og Julie-historie mot familiene på begge sider og den smertefulle frigjøringen fra skam, skyld og utenforskap.

Tinashe Williamsons bok Håndbok for unge antirasister er som Rajas Min skyld utropt til en av de viktigste bøkene i høst. Hun har skrevet den boken hun selv ønsket fantes da hun var barn. Boken gir barn, unge og voksne de verktøyene de trenger for å snakke om rasisme.

Hans Olav Lahlum er en av Norges mestselgende forfattere av krimromaner og sakprosa-bøker. I høst er han aktuell med to bøker. Krimromanen Sneen var reen er den første i en ny krimserie. Og så har han i samarbeid med Øyvind Tronstad skrevet den store boken om Historien om vinter-OL.

Bjørn Tomren, kjent fra Stjernekamp på NRK, holder en minikonsert under arrangementet. Han er en av våre mest originale og talentfulle musikere. Sommeren 2017 fikk Bjørn Tomren bronsehesten i verdensmesterskapet i strupesang. Han innehar også verdensrekorden i Norge på langs flest ganger; henholdsvis i kajakk, til fots, på ski og i robåt.

Sted: Kulturtorget, Trondheim folkebibliotek

Inngang: 150 (ordinær)/100 (student, ufør og medlemmer av Bokklubben)

Bildet viser Abid Raja, foto: Venstre, Tinashe Williamson, foto: Truls Qvale, Hans Olav Lahlum, foto: Agnete Brun

Dato

9. des 2021

Tid

18.30 - 20.00

Sted

Trondheim folkebibliotek, Kulturtorget

Logoene til Litteraturhusets samarbeidspartnere