Den store Bymarkaundersøkelsen med Ola Rønning m. flere

Den store Bymarkaundersøkelsen med Ola Rønning m. flere


Ola Rønning med gjester

Litteraturhuset inviterer til en folkloristisk undersøkelse av Bymarka. Når ble Vårløypa etablert, hvorfor har den fargen gul? Hvorfor går vi bort fra fargemerkinga av løyper? Har det en sammenheng med nedgangen i IQ i befolkningen? Hvilken løype er den siste som blir kjørt på Skisporet.no? Hvem var Lagmann Lindboe, og hvem eier Lindboes hytte i dag? Hva er den lengste turen noen har gått i Bymarka på Strava? Og finnes det et oppkjørt skispor som leder en ut av Bymarka? Disse spørsmålene og en haug flere skal vi prøve å få svar på denne kvelden.

Kveldens samtaleleder er Ola Rønning. Rønning er først og fremst mye yngre enn du skulle tro. Han er også lidenskapelig opptatt av Bymarka og de små detaljene. Han er en mann av tusen spørsmål og en god del fascinerende og artige opplysninger. Dessuten er han innfødt i hjertet av den trønderske skiadelen.

For at Ola Rønning skal kunne lage et best mulig møte trenger vi at du sender inn historier, spørsmål og forslag til paneldeltakere på ola.ronning@gmail.com

Sted: Kulturtorget, Trondheim folkebibliotek
Inngang: 100/50

Dato

3. des 2021

Tid

19.00 - 21.00

Sted

Trondheim folkebibliotek, Kulturtorget

Logoene til Litteraturhusets samarbeidspartnere