DYBDEKURS: Kunsten å søke jobb i Norge

DYBDEKURS: Kunsten å søke jobb i Norge


Karin Elis

4 timers kurs bestående av:
Del 1: 15. september kl. 16-18
Del 2: 17. september kl. 16-18
Pris for hver del: kr 249,- og kr 449,- ved kjøp av del 1 og 2 samtidig.
Meld deg på her: https://forms.gle/zzo7TyNCFhbDiKyeA
——————————————–
Dette kurset vil bli holdt for en liten gruppe og dekker HELE jobbsøkerprosessen fra start til du får jobben. Du lærer hva norske arbeidsgivere legger vekt på og hvordan du kan være en mer informert, troverdig og vellykket arbeidssøker i Norge. Du vil også lære om feil som mange gjør. Benytt muligheten til å få detaljert kunnskap om jobbsøking i Norge og få svar på dine spørsmål
———————————————
Unikt tilbud: Gratis støtte og kurspakke
——————————————–
Hvis du deltar på begge delene, vil du få en få en kurspakke som inneholder presentasjonen som vises, elektroniske eksempler på søknadsbrev, CV og attest på engelsk og norsk. Du vil også få en jobbsøker-test der du kan teste ferdighetene dine i det norske arbeidsmarkedet. I tillegg vil du få gratis støtte etter kurset med svar på spørsmålene dine knyttet til jobbsøking i Norge.
———————————————
DEL 1 – DETALJERT BESKRIVELSE:
Lær om NOKUT sin anerkjennelse av utdanning, når du trenger det, hvordan du søker og hva fordelene er.
Jobbannonser – hvor du finner dem og hvordan du tolker dem. Hvorfor du bør ringe til kontaktperson i annonsen, hvordan du skal starte samtalen og hvilke spørsmål du skal stille for å gi et godt inntrykk.
Lær hvordan du lager søknadsbrev og CV som fungerer godt i Norge, hva du skal fokusere på, hva innholdet skal være, hvordan du kan skreddersy dem. Du lærer hvordan du kan selge deg selv på en måte som skaper et godt inntrykk og virker troverdig i Norge. Du vil også lære de skjulte koder knyttet til bildebruk på CVen og hvordan du kan håndtere eventuelle hull i CVen.
Finn ut hva som er viktig angående referanser og attester. Lær hva en attest er og hvordan du skriver din egen attest og hvilket innhold som bør være der.
———————————————
DEL 2 – DETALJERT BESKRIVELSE:
Her får du vite alt du trenger til jobbintervjuet. Hvordan du bør forberede deg, hvilke spørsmål som blir stilt og hvordan du kan håndtere mangelen på norskkunnskaper.
Du får også informasjon fra innsiden om hva norske arbeidsgivere legger vekt på når de skal velge kandidater og hvorfor det kan være vanskeligere for deg som utenlandsk arbeidssøker å få jobben. Du vil også få vite hvilke arbeidsgivere som har større sannsynlighet for å rekruttere en utenlandsk arbeidstaker.
Du vil lære om den enkleste veien inn i det norske arbeidsmarkedet, hvilke jobber som er enklere å få og hva du bør gjøre hvis du er overkvalifisert til en jobb.
Du får en lang liste med portaler som er relevante for arbeidssøkere i Norge, samt lenker til personlighetstester og typiske intervjuspørsmål.

Dato

15. sep 2020

Tid

16.00 - 17.00

Sted

Digitalt

Logoene til Litteraturhusets samarbeidspartnere