Steffen Kverneland: En frivillig død

Steffen Kverneland: En frivillig død


Steffen Kverneland - Erle Marie Sørheim

Denne høsten ga Steffen Kverneland ut boka «en frivillig død» en tegneserie om farens selvmord. Kverneland kommer til Litteraturhuset denne søndagen for å snakke om boka sammen med forfatter og litteraturkritiker Erle Marie Sørheim om boka og prosessen med å lage boka.

Boka fikk fantastiske anmeldelser:
NRK: Kunst som tegneserie eller omvendt – «En frivillig død», Steffen Kvernelands tegneserie om farens selvmord er mesterlig utført.
https://www.nrk.no/kultur/bok/kunst-som-tegneserie-eller-omvendt-1.14215884

Aftenposten: Steffen Kverneland leverer et sterkt tegneserieportrett av far som tok sitt liv – Norges tegneseriebiograf nummer én, Steffen Kverneland, med en rystende – men også varm – biografi.
https://www.aftenposten.no/kultur/i/wEG40d/Steffen-Kverneland-leverer-et-sterkt-tegneserieportrett-av-far-som-tok-sitt-liv

Dagbladet: Det er så klokt, så mesterlig utført – Steffen Kverneland dissekerer sine egne reaksjoner på farens selvmord.
https://www.dagbladet.no/kultur/det-er-sa-klokt-sa-mesterlig-utfort/70233386

Steffen Kverneland er tegneserieskaper og illustratør. Han har tidligere gitt ut en rekke bøker. I 2013 vant han Brageprisen for tegneserien og Edvard Munchs liv og virke.

Inngang: 100/50

Illustrasjon: Steffen Kverneland/No Comprendo Press

Dato

11. nov 2018

Tid

19.00 - 20.30

Sted

Litteraturhuset, Sellanraa

Logoene til Litteraturhusets samarbeidspartnere