Hva er avhengighet? Avhengighetsutvikling

Hva er avhengighet? Avhengighetsutvikling


Frode Kavli - Jens Solem

HVA ER AVHENGIGHET?

En foredragsserie ved Litteraturhuset i Trondheim om ulike former for avhengighet.

Vi er alle avhengige; av mat, vann og luft, en trygg bolig og en fast inntekt. Vi er også avhengige av hverandre! Vi trenger relasjoner for å utvikle oss og være avhengige av. Andre ganger utvikler vi avhengighet til mat, rusmidler, medikamenter, sex, trening og spilling; avhengighet som etter hvert blir uønsket!

Blå Kors Lade behandlingssenter arrangerer en møteserie på Litteraturhuset i Trondheim, hvor vi en gang pr måned denne høsten holder foredrag omkring temaet «Uønsket avhengighet.»

Mandag 28. september kl 19.00: Avhengighetsutvikling. En tidlig utprøving av rusmidler, ble til tung uvane som var vanskelig å endre. En pasient og en behandler forteller. Fagsjef Frode Kavli og tidligere leder av brukerrådet ved LBS Jens Solem innleder.

Sted: Kulturtorget, Trondheim folkebibliotek

Inngang: 50,-

Begrenset antall plasser på grunn av smittevernhensyn. Vi ber de som ønsker plass på arrangementet om å kjøpe billetter på forhånd.
Les om Litteraturhusets rutiner for godt smittevern her: https://litteraturhusetitrondheim.no/info-vedr-koronasituasjonen/

Dato

28. sep 2020

Tid

19.00 - 21.00

Sted

Trondheim folkebibliotek, Kulturtorget

Logoene til Litteraturhusets samarbeidspartnere