Finding Home workshop: Lag en zine!

Finding Home workshop: Lag en zine!


Minh Chau

Liker du å skrive, tegne, lage kollasj og leke med farger? Er du nysgjerrig, mellom 6 og 100 år, og har lyst til å bruke hender og fantasi til å lage noe unikt til deg selv?

Hjertelig velkommen til Finding Home workshop den 28. oktober, hvor vi skal lage zines sammen! En “zine” er en håndlaget gjør-det-selv-kunstbok med tekst og visuelle elementer som gjenspeiler skaperens observasjoner, tanker og interesser. Zines er intuitiv, inspirerende og morsom. Terskelen for å være med og skape er lav, ingen “forkunnskap” påkrevd. Kom som du er!

Arrangementet er gratis og ledet av Minh Chau. Vi stiller med alt utstyr og materialer. Du er også velkommen å ta med blader, aviser, illustrasjoner, fotografier, o.l. til å klippe og lime i din egen zine. Du får ta med zinen din hjem som en gave til deg selv eller til noen du er glad i. 

Finding Home workshop er et prosjekt startet av Minh Chau i 2019, og er støttet av  Litteraturhusets program Litteratur for
inkludering.

Minh Chau har en mastergrad i engelsk litteratur og driver med kunst- og kulturarbeid i Trondheim. Opplevelsen av å flytte til Norge fra Vietnam som 14-åring har inspirert henne til å lage et rom for folk som ønsker å få frem samtaler om hjem på tvers av språk og kultur. Finding Home workshop bruker da kunst som et verktøy for å skape opplevelser av hjem og tilhørighet.

Sted: Litteraturhuset i Trondheim
Tidspunkt: Fredag 28. oktober kl. 18:00 – 19:30. Dørene åpner kl. 17:30.
Gratis inngang. Begrenset antall plasser. Hent din gratisbillett her.

Grafikk: Åshild Lunestad

Dato

28. okt 2022

Tid

18.00 - 19.30

Sted

Litteraturhuset i Trondheim

Logoene til Litteraturhusets samarbeidspartnere