Førjulsmøte med utdeling av miljøpris

Førjulsmøte med utdeling av miljøpris


Tradisjonen tro inviterer Naturvernforbundet i Trøndelag til førjulsmøte med utdeling av Trøndersk natur og miljøpris. Møtet vil være på Litteraturhuset i Trondheim, men grunnet begrensede plasser vil det også strømmes live fra Naturvernforbundet i Trøndelag sin Facebook-side.

Temaet for kvelden er distriktsopprøret i et naturvernperspektiv med innledning av Anders Todal Jenssen.

I tillegg til den tematiske delen vil det bli et kunstnerisk innslag ved Trondheims nye bykunster Jovan Pavlovic. Også blir det selvfølgelig utdeling av Trøndersk natur- og miljøpris for 21. år på rad.

Vi oppfordrer til å komme med forslag til personer eller lag/foreninger som har gjort seg fortjent til Trøndersk Natur- og Miljøpris.

Prisen skal deles ut til enkeltpersoner, lag og foreninger, etater m.v. i Trøndelag, som har gjort en fortjenstfull innsats og stimulert til nytenkning og aktivitet innen området natur og miljø.

Fristen for forslag på kandidater til prisen er 10.november.

Forslag med begrunnelse sendes til e-post: trondelag@naturvernforbundet.no

De nominerte kandidatene sendes så over til juryen som i år består av Mads Løkeland, Asle Hegge og Anna Sara Fjeld.

Grunnet koronaepidemien er det plass til kun 30 personer på møtet. Men fortvil ikke, vi vil også streame møtet slik at alle kan bli med. De som kommer på møtet må ikke mingle og holde minimum en meters avstand. Pass også på god hånd hygiene og bruk håndsprit.

Påmelding for plass på Litteraturhuset er: https://hol.hoopla.no/sales/570885339

Dato

1. des 2020

Tid

19.00 - 21.00

Sted

Litteraturhuset, Sellanraa

Logoene til Litteraturhusets samarbeidspartnere