Fortellerworkshop Trondheim!

Fortellerworkshop Trondheim!


Den 13. september kommer StorySLAM ENDELIG til Trondheim og da leter vi etter fortellere som kunne tenke seg å være med! I den forbindelse arrangerer StorySLAM en åpen og uforpliktende fortellerworkshop over to dager, hvor de som vil kan komme og jobbe med en eller flere aktuelle fortellinger.

Men først; Hva er StorySLAM? StorySLAM er fortellerkonkurranse som går ut på at 8 fortellere konkurrerer om å fortelle den beste sanne og selvopplevde historien på 8 minutter. Når de har gjort det får de ett poeng av en fagjury og to tilfeldig valgte publikumsjuryer. De tre fortellerne med høyest poengsum går videre til en finalerunde samme kveld hvor de skal fortelle en ny sann og selvopplevd fortelling på bare 3 minutter. Fortelleren med høyest poengsum etter denne runden blir kveldens vinner! Se eget Facebook-event for dette arrangementet.

Du trenger ikke ha sceneerfaring for å delta på denne workshopen. Disse to dagene jobber vi med å finne historier fra eget liv som egner seg for scenen. Vi jobber med deltakernes fortellinger både dramaturgisk og scenisk. Dette foregår over to dager. Du trenger ikke delta begge dagene, men vi anbefaler det for å få mest mulig ut av workshopen. For å delta er det en fordel at du har en ide til en historie fra ditt eget liv som du ønsker å jobbe med. Deltakerne binder seg på ingen måte til å fremføre fortellingene vi jobber med på StorySLAM Trondheims arrangement, men vi blir veldig glad om de som ønsker melder sin interesse med forbehold om plass i programmet.

Workshopen er gratis! Meld deg på via eventet på Facebook og møt opp i skolegården på Bispehaugen skole kl 17:50 begge dagene, så henter vi deg.

Tidspunkt:
Mandag 27. august: 18-20
Tirsdag 28. august: 17.30-19.30

For spørsmål, send en mail til post@storyslamoslo.no.

Håper vi sees!

Arrangør: StorySLAM. Merk at arrangementet finner sted på Bispehaugen skole.

Dato

27. aug 2018

Tid

18.00 - 19.30

Sted

Bispehaugen skole

Logoene til Litteraturhusets samarbeidspartnere