Geir Lippestad: Et større vi

Geir Lippestad: Et større vi


Geir Lippestad

«Et større vi» handler om hvordan vi med fokus på våre verdier og holdninger kan skape et varmere og mer inkluderende samfunn.

Årets TV-aksjon er tildelt Kirkens Bymisjon og arbeidet for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn. Norge er et samfunn der forskjellene øker. Forskjeller som ikke først og fremst handler om etnisitet eller religion, hvor du kommer fra eller hvem du er, men om du er innenfor eller utenfor. Det er mange måter å være utenfor på. Fra å mangle en seng å sove i, til å være utenfor utdanning, arbeidsliv eller sosiale fellesskap. Utenforskap  rammer ikke bare enkeltpersoner, men gir ringvirkninger for hele samfunnet.

Geir Lippestad har gjennom mange år engasjert seg for mennesker som i ulike sammenhenger står utenfor. Dette har han gjort både som advokat, som engasjert samfunnsborger og som far. Lippestad har i 25 år jobbet som advokat med arbeidslivsjus som spesialfelt. Han er tidligere næring- og eierskapsbyråd i Oslo kommune og har et sterkt fokus på verdibasert ledelse og verdibasert kommunikasjon i sitt virke.

Arrangør: Kirkens Bymisjon, Litteraturhuset i Trondheim og Trondheim folkebibliotek

Arrangementet har inngang fra hovedbiblioteket, Kongens gate. Dørene åpner kl. 17.30.

Gratis inngang, men det må tas ut gratisbilletter.

Foto av Geir Lippestad: Åsa Maria Mikkelsen

Dato

4. sep 2018

Tid

18.00 - 19.30

Sted

Trondheim folkebibliotek, Kulturtorget

Logoene til Litteraturhusets samarbeidspartnere