Gratis online kurs: Viktige tips for jobbsøking

Gratis online kurs: Viktige tips for jobbsøking


Karin Ellis

Lær om hvilke muligheter som fins i det norske jobbmarkedet og hvordan du kan takle den ekstra utfordringen med å være en utenlandsk arbeidssøker.

Karin Ellis har flere tiårs erfaring, både som ansatt, leder og rekrutterer på norske arbeidsplasser. Hun vil forklare om mulighetene som fins i det norske arbeidsmarkedet og beskrive typiske feil som mange, og spesielt utenlandske arbeidssøkere gjør. Du vil også lære om hvordan du bør ‘selge’ kompetansen og de personlige egenskapene dine og hvordan norske arbeidsgivere vil oppfatte det hvis du tar jobber som du er overkvalifisert for.

Karin Ellis er grunnlegger av Ellis Culture, og forfatter av ‘Kunsten å søke jobb i Norge’ og ‘Kunsten å arbeide med nordmenn’. Karins bøker er skrevet for de som ikke vokste opp i Norge og vil hjelpe deg med å knekke de skjulte kodene på norsk arbeidsmarked og arbeidsplasser. De gir forslag til hvordan du kan takle den ekstra utfordringen ved å være utenlandsk arbeidssøker og / eller ansatt. Mer informasjon finner du på: www.ellisculture.com/no/books.

Livestram online på www.facebook.com/EllisCulture

Dato

17. apr 2020

Tid

15.00 - 16.00

Sted

Logoene til Litteraturhusets samarbeidspartnere