Helga Flatland og Lars Petter Sveen

Helga Flatland og Lars Petter Sveen


Helga Flatland - Lars Petter Sveen - Torgeir Ekerholt Sæveraas

Mandag 09. oktober møtes de to unge og kritikerroste forfatterne Helga Flatland og Lars Petter Sveen til samtale på Litteraturhuset.

Flatland og Sveen er begge aktuelle med nye bøker. I Helga Flatlands roman «En moderne familie» møter vi en familie i oppløsning. Bakteppet for fortellingen er skilsmissen mellom det pensjonerte ekteparet Torill og Sverre. Gjennom de tre voksne barna sitt blikk fortelles en historie om tilhørighet og oppbrudd – og om hva som egentlig utgjør en familie.

Lars Petter Sveens nye bok «Fem stjerner» forteller en ganske annen historie, langt vekk fra den moderne familien – slik vi kjenner den. I boka til Sveen møter vi fem unge somaliere på flukt til Europa, og det de håper vil bli et bedre liv. Boka handler om de som mister alt og flykter til ingenting. Og også om jakten på identitet, for hvem er du egentlig når ingen vet at du eksisterer?

Flatland og Sveen, som for øvrig er gode venner privat, møtes til en spennende samtale. De vil snakke om temaene som tas opp i bøkene og generelt om det å skrive. Samtalen vil bli ledet av forfatter Torgeir Ekerholt Sæveraas.

Velkommen!

Inngang: 100/75

Dato

9. okt 2017

Tid

19.00 - 21.00

Sted

Litteraturhuset, Sellanraa

Logoene til Litteraturhusets samarbeidspartnere