«Høyt – en reise i Himalaya» med Erika Fatland

«Høyt – en reise i Himalaya» med Erika Fatland


Erika Fatland

Den 14. oktober gjester Erika Fatland Litteraturhuset for å holde foredrag om sin åtte måneders lange reise gjennom Himalaya. Foredraget tar utgangspunkt i boka «Høyt – En reise i Himalaya», som lanseres i oktober.

I foredraget vil Fatland ta oss med opp i høyden. Himalaya bukter seg gjennom fem svært ulike land. Her blandes verdensreligionene islam, buddhisme og hinduisme med eldgamle sjamanreligioner.Hvor mye vet vi om menneskene som bor i Himalaya? Fatland lar oss møte dem på nært hold, samtidig som hun tar oss med på en svimlende reise i høyden, gjennom utrolige landskap og dramatisk, ukjent verdenshistorie – helt frem til dagens brennbare konflikter.

Erika Fatland er en av Norges mest spennende sakprosaforfattere. Hun fikk sitt store gjennombrudd med boka Sovjetistan i 2015.

Inngang: 75/50

Begrenset antall plasser på grunn av smittevernhensyn. Vi ber de som ønsker plass på arrangementet om å kjøpe billetter på forhånd.

Les om Litteraturhusets rutiner for godt smittevern her: https://litteraturhusetitrondheim.no/info-vedr-koronasituasjonen/

Dato

14. okt 2020

Tid

19.00 - 20.30

Sted

Trondheim folkebibliotek, Kulturtorget

Logoene til Litteraturhusets samarbeidspartnere