Hvordan kan maten vi spiser bli mer bærekraftig?

Hvordan kan maten vi spiser bli mer bærekraftig?


Siden FNs bærekraftsmål ble introdusert i 2015 har de vært selve definisjonen på bærekraft. Skal vi nå målene må vi gå gjennom matverdikjeden, som med sitt bruk av energikrevende prosesser står for så mye som en tredjedel av totale utslipp av drivhusgasser.

3. November møtes sentrale forskere fra SINTEF for å diskutere hvordan vi i Norge ligger an til å nå bærekraftsmålene. Det vil bli delt resultater fra ledende forskningsprosjekter med sentrale temaer som matsvinn, forbruker og sirkulærøkonomi i fokus.

Vil du være med å bidra til at maten blir mer bærekraftig?

Sted: Rådhussalen, Trondheim folkebibliotek

Arrangementet er gratis og åpent for alle! Vi ber publikum om å ta ut gratisbilletter via Hoopla. Antallsbegrensning: 100 påmeldte.

Det vil bli servert enkel snacks. I tillegg kan det kjøpes drikke før arrangementet fra baren på Sellanraa (baren åpner 18.30)

Arrangør: SINTEF Ocean

Tidspunkt: 19:00-21:00. Dørene åpner kl. 18.30 (baren på Sellanraa holder åpent)

Finansiert av EU-prosjektet ENOUGH: https://www.sintef.no/prosjekter/2021/enough/

Dato

3. nov 2022

Tid

19.00 - 21.00

Sted

Trondheim folkebibliotek, Rådhussalen

Logoene til Litteraturhusets samarbeidspartnere