Kunsten å søke jobb i Norge

Kunsten å søke jobb i Norge


Karin Elis

Dette er kursene i september hvor du klikker på linken under for å melde deg på:
GRATIS norsk foredrag 9. september kl. 15: https://forms.gle/ubmvoML9EUy6k94o6
GRATIS engelsk foredrag 16. september kl. 15: https://forms.gle/NKTXx9VWnxURQoa57
DYBDEKURS på norsk: 15.+17. september kl. 16: https://forms.gle/twZcon3s7gPc6dcj6
DYBDEKURS på engelsk: 22.+24. september kl. 16: https://forms.gle/rBbAU1NeH3qckpN46</Karin Elis er grunnlegger av Ellis Culture og forfatter av ‘Kunsten å arbeide med nordmenn’, ‘Kunsten å søke jobb i Norge’ og ‘Flerkulturelle arbeidsplasser’.

Hennes bøker og seminarer vil hjelpe deg med å knekke de skjulte kodene i det norske arbeidsmarkedet og på arbeidsplassene Du får forslag til hvordan du kan takle den ekstra utfordringen med å være utenlandsk arbeidssøker og/eller ansatt.

Få tips fra en på innsiden med 30 års erfaring fra norske arbeidsplasser, både som ansatt, leder og rekrutterer. Bruk denne muligheten til å lære hva norske arbeidsgivere legger vekt på, og til å stille spørsmål under foredraget. Mer informasjon finner du på: https://ellisculture.com/boker/</

Dette er et interaktivt kurs med 60 minutters utdrag fra dybdekurset som skal holdes den 15. september. Det er gratis og dekker en del av søknadsprosessen.
———————————————
Du vil motta lenken til nettkurset en time før arrangementet, så sørg for at du registrerer deg med en gyldig e-postadresse.

Dato

9. sep 2020

Tid

15.00 - 16.15

Sted

Digitalt

Logoene til Litteraturhusets samarbeidspartnere