Lansering Tidsskriftet Beijing Trondheim #10 – Tilbakeblikk

Lansering Tidsskriftet Beijing Trondheim #10 – Tilbakeblikk


Velkommen til lanseringen av Tidsskriftet Beijing Trondheims jubileumsnummer TILBAKEBLIKK!

Det er hele ti år siden første nummer av tidsskriftet ble lansert, og årets blekke er fylt til randen med nytt materiale, i skjønn harmoni med kjente og kjære tekster og forfattere. Som alltid har vi et knippe debutanter, noen ferske gjendiktninger, samt eksklusivt avkapp som aldri før har sett dagens lys.

Kvelden byr, som seg hør og bør, på høytlesinger, taler for jubilanten, litterær samtale, og noen velvalgte ord fra både den nåværende og en opprinnelig redaktør. I tillegg til magasinet kan man også få kjøpt plakater av Heidi-Anett Haugens magasinkunst, trykket spesielt for anledningen.

Vi sees!!

Sted: Sellanraa
Tidspunkt: 19:00-21:00. Sellanraa holder åpent til 22.
Inngang: Gratis! Vi ber publikum om å hente ut gratisbilletter via Hoopla.

Grafikk: Uten tittel, kollasj, 2022 av Heidi-Anett Haugen

Beijing Trondheim er et småforlag og tidsskrift med tilhold i Trondheim. Ordet «beijing» betyr direkte oversatt fra kinesisk «nordlig hovedstad», og ble på gamle kinesiske kart brukt som betegnelse på Trondheim. Ved å ta dette navnet i bruk, ønsker Beijing Trondheim igjen å sette Trondheim på kartet som en viktig by for kunst og kultur. Navnet reflekterer, i tillegg til den lokale forankringen, en vilje til å se utover landegrensene mot den internasjonale litteraturen.

Redaksjonen til BJT#10 består av: Anne Lovise Finnøy Bakken (redaktør), Ingeborg Lilje Riis Amundsen, Jon Henrik Knapskog, Benedikte Fiskergaard Ytterli. Magasinkunstner: Heidi-Anett Haugen. Design: Johannes Barlaup Jellum.

Dato

10. mai 2023

Tid

19.00 - 21.00

Sted

Litteraturhuset, Sellanraa

Logoene til Litteraturhusets samarbeidspartnere