Når ulven kommer – ensomhet

Når ulven kommer – ensomhet


Hans Andreas Knutsen - Svein Øverland

«Når ulven kommer» er et konsept av psykologspesialistene Hans Andreas Knutsen og Svein Øverland. Ulven i denne sammenheng er de vansker og utfordringer rundt vår psykiske helse vi alle kan oppleve. Det kan være alt fra å føle seg litt sårbar til alvorlige psykiske vansker. I hvert møte adresserer de forskjellige temaer som er ønsket av publikum på en lun og forståelig måte. De vil gi en innføring i forskjellige deler av sinnet, men ønsker også å hjelpe med mer konkrete redskaper og strategier slik at man selv kan mestre og ha styringen på sine utfordringer.

Tema vil være: Ensomhet
I følge folkehelseinstituttet føler så mange som en av fem seg ensomme. Og så mange som 70 000 har ingen venner eller fortrolige og snakke med. Det å være eller føle seg marginalisert, utenfor, ensom og alene har konsekvenser for den psykiske helsen.

Vårt samarbeid med TV aksjonen går på å fremme årets tema «Mindre alene sammen» og Kirkens Bymisjon som arbeider for å skape et varmere samfunn og inkludering for mennesker som står utenfor på forskjellig vis. Kanskje du også møter noen på showet som du har lyst å være bøssebærer med?

Arrangementet har inngang fra Hovedbiblioteket, Kongens gate. Dørene åpner kl. 18.30.

Inngang: 100,-

Dato

3. okt 2018

Tid

19.00 - 21.00

Sted

Trondheim folkebibliotek, Kulturtorget

Logoene til Litteraturhusets samarbeidspartnere