Når ulven kommer: Konfliktfulle samlivsbrudd og barn

Når ulven kommer: Konfliktfulle samlivsbrudd og barn


Hans Andreas Knutsen - Svein Øverland

Man kan møte noen man ønsker å skape en familie med og alle utfordringer ser overkommelige ut. Så kan stemningen snu og partneren som du var inderlig glad i blir den du er mest sint og frustrert over. I bruddet kan det være barn som kommer i kryssilden. Alle instanser kan mane til å ta hensyn til ”barnets beste”, men det kan være vanskelig å vurdere, og i realiteten være et valg mellom to onder. Hans Andreas og Svein inviterer en tingrettsdommer med erfaring med barnefordelingssaker (eller foreldretvister etter barneloven på juristspråket), hvor vi snakker om det juridiske og psykologiske i situasjoner hvor barn blir dratt mellom to foreldre.

Samtalen strømmes direkte fra Litteraturhusets Facebook-side.

Når ulven kommer er et konsept av psykologspesialistene Hans Andreas Knutsen og Svein Øverland. Ulven i denne sammenheng er de vansker og utfordringer rundt vår psykiske helse vi alle kan oppleve. Det kan være alt fra å føle seg litt sårbar til alvorlige psykiske vansker. I hvert møte adresserer de forskjellige temaer som er ønsket av publikum på en lun og forståelig måte. De vil gi en innføring i forskjellige deler av sinnet, men ønsker også å hjelpe med mer konkrete redskaper og strategier slik at man selv kan mestre og ha styringen på sine utfordringer.

Arrangementet er gratis, men du kan støtte Litteraturhusets virksomhet ved å donere et valgfritt beløp via vår hjemmeside, eller via Vipps-nummer 105581.

Dato

12. mai 2020

Tid

19.00 - 19.45

Sted

Litteraturhuset i Trondheim

Logoene til Litteraturhusets samarbeidspartnere