AVLYST! Når ulven kommer

AVLYST! Når ulven kommer


Hans Andreas Knutsen - Svein Øverland

PÅ GRUNN AV DE NYE NASJONALE RETNINGSLINJENE, HVOR DET ANBEFALES AT ARRANGEMENT INNTIL VIDERE AVLYSES ELLER UTSETTES, HAR VI BESLUTTET Å AVLYSE DETTE ARRANGEMENTET! VI BEKLAGER!

Når ulven kommer er et konsept hvor to psykologspesialister adresserer forskjellige psykiske vansker og undersøker hva dette er og tilbyr enkle verktøy som folk kan bruke i hverdagen. Episodene spilles inn på Litteraturhuset og sendes på TrønderTv. Denne gangen er du velkommen inn som publikum for innspillingen av to episoder! Temaene i dag er ”ekte psykopater” og ”hvordan påvirker sosiale medier oss?”.

Vi leser om psykopater i bøker og ser dem på film. Det er store oppslag i tabloidene som “Hvordan avsløre en psykopat?”, og du har helt sikkert en venninne som sier han er glad det ble slutt fordi “han var jo helt psykopat!”. Vi har fått et bilde av disse menneskene som farlige og manipulerende. Hva er farget av filmer og bøker som skal være spennende, og hvordan er en ekte psykopat? Og hvordan blir man slik? Hans Andreas Knutsen og Svein Øverland har møtt disse menneskene og tar en prat omkring temaet på Litteraturhuset.

Og..

Sosiale medier er utmerket til å holde kontakt med venner og kjente, sniktitte på kjendiser, holde seg oppdatert på hva som skjer, og si du er interessert i å komme på arrangementer du ikke har noen planer om å dukke opp på. Sosiale medier har blitt uunnværlig for mange av oss, men hva er slagsiden? Det er rimelig nytt historisk. Har det noen konsekvenser for vår psykiske helse? Dette har Hans Andreas Knutsen og Svein Øverland noen meninger om og tar det opp som tema på Litteraturhuset i en samtale.

Inngang: 100/75

Sted: Sellanraa

Begrenset antall plasser på grunn av smittevernhensyn. Vi ber publikum om å forhåndskjøpe billetter

Les om Litteraturhusets rutiner for godt smittevern her: https://litteraturhusetitrondheim.no/info-vedr…/

 

Dato

7. apr 2021

Tid

19.30 - 20.30

Sted

Litteraturhuset, Sellanraa

Logoene til Litteraturhusets samarbeidspartnere