Når ulven kommer – mordere, seriedrap og skolemassakrer

Når ulven kommer – mordere, seriedrap og skolemassakrer


Hans Andreas Knutsen - Svein Øverland

«Når ulven kommer» er et konsept av psykologspesialistene Hans Andreas Knutsen og Svein Øverland. Ulven i denne sammenheng er de vansker og utfordringer rundt vår psykiske helse vi alle kan oppleve. Det kan være alt fra å føle seg litt sårbar til alvorlige psykiske vansker. I hvert møte adresserer de forskjellige temaer som er ønsket av publikum på en lun og forståelig måte. De vil gi en innføring i forskjellige deler av sinnet, men ønsker også å hjelpe med mer konkrete redskaper og strategier slik at man selv kan mestre og ha styringen på sine utfordringer.

Vi oversvømmes av Netflix-serier og lignende om seriedrapsmenn og «profilere». Av en eller annen grunn fascineres vi av skumlinger og gærninger og personer som gjør fæle ting. Hvorfor er det slik? Og er drapsmenn og psykopatiske seriemordere slik i virkeligheten? Er vi naive når det hevdes at det ikke finnes seriedrapsmenn eller at skolemassakrer aldri vil skje i Norge?
Svein har lang erfaring på Brøset og har jobbet med Trondheims farligste, og sammen med Hans Andreas vil de prøve å gi innsikt i teamet.

Arrangementet har inngang fra hovedbiblioteket, Kongens gate. Dørene åpner kl. 18.30.

Inngang: 100,-

Svein Øverland og Hans Andreas Knutsen

 

Dato

5. sep 2018

Tid

19.00 - 21.00

Sted

Trondheim folkebibliotek, Kulturtorget

Logoene til Litteraturhusets samarbeidspartnere