Pappas hemmelighet – foredrag om seksuelle overgrep mot barn

Pappas hemmelighet – foredrag om seksuelle overgrep mot barn


Vilde B. Hansen - Odd Werner Hansen - Erik Lefsaker

Arrangementet er dessverre fullt, men ønsker du å stå på venteliste så kan du melde deg på via linken under, og vi gir beskjed om du får plass:
https://forms.office.com/r/KkwE5f3bnj

Redd Barna Region Midt inviterer til foredrag om seksuelle overgrep mot barn. Du får høre fra Vilde B. Hansen som har skrevet bok om faren sin Odd som ble utsatt for overgrep som barn.

Dato: 20. september
Sted: Sellanraa
Tid: 19.30-21.30

Arrangementet er gratis og krever kun påmelding. Det er 30 plasser.
Meld deg på her: https://forms.office.com/r/KkwE5f3bnj

Litteraturhuset i Trondheim er tilrettelagt, se mer info i påmeldingsskjemaet.

40 år etter at han ble misbrukt, forteller Odd Werner Hansen om de seksuelle overgrepene han ble utsatt for som barn. Datteren Vilde blir tvunget til å se sin barndom og sitt forhold til pappa med nye øyne. I sin bok, «Pappas hemmelighet», skriver Vilde om hvordan overgrep kan påvirke en hel familie, ikke bare offeret. Boken er også en historie om å mestre livet, på tross av traumene man er blitt påført.

Vilde og hennes far Odd Werner holder foredrag om hvordan skam og mestring har preget farens liv, og om hvordan barn blir preget av at et familiemedlem blir utsatt for overgrep. De vil også snakke om hva som gjør det særlig vanskelig for menn å fortelle om overgrep.

Du får også høre fra Erik Lefsaker. Han jobber som faglig veileder ved Nok. Trondheim https://noktrondheim.no/, og vil fortelle om lokale tilbud til utsatte og pårørende.

Det blir mulighet for å kjøpe bok og få den signert etter foredraget.

Informasjon om seminarene oppdateres fortløpende på arrangementlisten på Redd Barnas Facebook-side her: https://www.facebook.com/reddbarna/events/

Foredragsturneen arrangeres av Redd Barna med støtte fra Stiftelsen Dam.

Har du spørsmål om dette arrangementet? Send en epost til Gyrid Prytz Slettemoen, regionrådgiver i Redd Barna Region Midt – gyrid.prytz.slettemoen@reddbarna.no

Dato

20. sep 2021

Tid

19.30 - 21.30

Sted

Litteraturhuset, Sellanraa

Logoene til Litteraturhusets samarbeidspartnere