Re-Spektare: Mia Habib (kunstnersamtale)

Re-Spektare: Mia Habib (kunstnersamtale)


Per Ananiassen - Mia Habib

RE-SPEKTARE – KUNSTNERSAMTALER BASTARD 2017:
#1: Per Ananiassen i samtale med Mia Habib

Et av høydepunktene under årets Bastard-festival er den unike forestillingen A song to – av Mia Habib Productions (NO), som er inspirert av den monumentale kunsten til Gustav Vigeland.

I denne forestillingen smelter 16 profesjonelle dansere og et tjuetalls statister sammen, og gir oss en opplevelse av massebevegelse i alle ordets betydninger. Det skapes assosiasjoner til massedemonstrasjoner, rosetog, den arabiske våren, og den mektige kraften som ligger i folkemasser i bevegelse. Vi opplever menneskehetens felles historie, som har vært preget av masseforfølgelse og flukt, og hvor sårbar den enkelte menneskekroppen kan være.

Tirsdag 19. september kl. 15.00 møtes opphavskvinnen til «A song to…»,Mia Haugland Habib og Teaterhuset Avant Gardens teatersjef Per Ananiassen til en spennende samtale om hennes kunstnerskap og prosessen bak forestillingen.

Dette blir en unik anledning til å få dypere innsikt i denne eksepsjonelle forestillingen, når vi tjuvstarter årets festival 19. september. Vi sees på Litteraturhuset/Sellanraa!

Dato

19. sep 2017

Tid

15.00 - 16.00

Sted

Litteraturhuset, Sellanraa

Logoene til Litteraturhusets samarbeidspartnere