Teatersamtalen – det unge teater

Teatersamtalen – det unge teater


Anna Lian - Azra Halilovic - Oskar Sandum - Emil Hårsaker - Nikolai Rushfeldt - Zahra Abdullahi - Zaineb Abdulsatar

Det er ungdommer som sitter i panelet, og nå er det deres tur til å si hva de mener om teater her og nå; hva rører seg i dem og hva slags fortellinger savner de? Hva er teatret for dem, og hvilken rolle kan teatret spille i unge voksnes liv, nå og i fremtiden? Disse spørsmålene vil bli diskutert foran et live publikum. Fokuset er dermed rettet mot unges relasjon til teatret her og nå.

Teatersamtalen er tilbake, men hva er det? Teatersamtalen er et unikt samarbeid mellom ulike teatre og teaterfaglige interesser i Trondheim. Gjennom panelsamtaler og andre arrangement er målet å styrke teatret i regionen gjennom å løfte bevisstheten om hva teatret kan, skal, må og vil. Teatersamtalen er et samarbeid mellom Rosendal Teater, Turneteatret i Trøndelag, Trøndelag Teater, NTNU – Drama og teater og Litteraturhuset i Trondheim.

Deltakere: Zaineb Abdulsatar, Oskar Sandum fra Harehjerte Produksjoner, Emil Hårsaker fra dramalinja ved Charlottenlund videregående skole og Nikolai Rushfeldt og Zahra Abdullahi fra Ukritisk.

Samtalen ledes av Anna Lian og Azra Halilovic.

Sted: Sellanraa
Tidspunkt: 19:00-20:30
Gratis adgang. Vi ber publikum om å ta ut gratisbilletter via Hoopla.

Foto: Andreas R. Sund

Dato

9. feb 2022

Tid

19.00 - 20.30

Sted

Litteraturhuset, Sellanraa

Logoene til Litteraturhusets samarbeidspartnere