Temakveld: La oss være rause!

Temakveld: La oss være rause!


Kari Løvendahl Mogstad

Om raushet og egenomsorg i perfeksjonsjaget.

Verdensdagen for psykisk helse er Norges største opplysningskampanje for psykisk helse, og går av stabelen 10/10. Årets tema er «vær raus», og som en forlengelse av Verdensdagen ønsker ROS Trondheim velkommen til gratis temakveld 18/10 på Litteraturhuset.

Vi har gleden av å invitere med oss fastlege, forfatter, formidler og fembarnsmor Kari Løvendahl Mogstad, som har skrevet boken Kroppsklemma. I lys av at årets tema er «Raushet», så ønsker Mogstad å snakke litt om hva hver enkelt av oss kan gjøre for å vise litt mer raushet og selvmedfølelse overfor både oss selv og dem rundt oss.

I en verden der det er et enormt press på å hele tiden prestere, og presentere seg selv, er det lett å miste perspektivene på hva det er som egentlig er viktig og riktig. Vi lever også i en tid der det å ha det vanskelig og tungt i perioder kan forveksles med å være «syk». For at enda flere skal kunne kjenne på mer livsglede og livsutfoldelse, er det viktig at unge fra tidlig av lærer å kjenne seg selv, både med sine sterke og svake, tunge og lette sider. Og ikke minst, å bli enda rausere, også med seg selv!

Arrangementet er gratis, og passer for alle.
Ved spørsmål ta kontakt med marte.ostli.johansen@nettros.no

Inngang fra Hovedbiblioteket, Kongens gate. Dørene åpner kl. 17.30.

Ingen påmelding. Begrensede plasser (100stk), førstemann til mølla.

Dato

18. okt 2018

Tid

18.00 - 19.30

Sted

Trondheim folkebibliotek, Rådhussalen

Logoene til Litteraturhusets samarbeidspartnere