Tenåringen din og du

Tenåringen din og du


Siri Fagerholt Aas - Hege Merakerås

Vil du vite hva tenåringen din tenker? Hvordan hun egentlig har det? Hvordan du skal spørre om det du lurer på?

En gang for lenge siden holdt du en liten bylt i armene og visste at akkurat du var livsviktig. Nurket lo tannløst mot deg, og var fornøyd bare du var der. Nå har nurket fått tannregulering, grynter til hei og ditcher middagen for å rekke bussen til byen. Og kan du forresten Vippse en hundrings?
Sjansen er stor for at du både bekymrer deg, ergrer deg og gleder deg innmari over tenåringen din. Gjerne alt på én gang. Og det du står i, likner på det som mange andre står i.

Barne- og ungdomspsykiater Siri Fagerholt Aas og forteller Hege Merakerås inviterer til et varmt og matnyttig foredrag om det å leve i en tenåringsfamilie. Siri vil dele kloke råd basert på forskning og lang erfaring som terapeut i BUP. Hege har intervjuet foreldre og tenåringer og vil gjenfortelle både morsomme, flaue, vonde og gode historier du vil kjenne deg igjen i. Og du får vite hva tenåringen ønsker seg aller mest av deg.

Siri og Hege har lyst til å gi tenåringsforeldre et klapp på skuldra og bekreftelse på at det meste ordner seg. Du har det som trengs for å følge tenåringen din gjennom kaoset og komme helskinnet ut på den andre siden. Og du har dessuten verdens fineste tenåring.

Inngang: 100/50

Begrenset antall plasser på grunn av smittevernhensyn. Vi ber de som ønsker plass på arrangementet om å kjøpe billetter på på forhånd.

Les om Litteraturhusets regler for godt smittevern her: https://litteraturhusetitrondheim.no/info-vedr-koronasituasjonen/

Dato

15. okt 2020

Tid

19.30 - 21.00

Sted

Trondheim folkebibliotek, Kulturtorget

Logoene til Litteraturhusets samarbeidspartnere