Thomas Seltzer: Donald Trumps Amerika + etterfest

Thomas Seltzer: Donald Trumps Amerika + etterfest


Thomas Seltzer - Torstein Holen

Vi inviterer til en parallelt humørfylt og alvorstynget samtale om fenomenet Trump. Brorparten av den vestlige verden var overrasket da Trump vant presidentvalget. Vi har invitert rockelegende og NRKs “norsk-amerikanske” programleder Thomas Seltzer til å hjelpe oss til å forstå USAs politiske polarisering fram mot et mulig gjenvalg av presidenten. Seltzer har vært “over dammen” og besøkt sin slekt og sett nærmere på hvorfor så mange av hans egne stemte på Trump.

Vi møter punkeren Seltzer i samtale med Trondheims Hiphop-gudfar Torstein Holen som har gått på skole i Washington State og har inngående kunnskap om demografiske motsetninger og forstedenes mindre bemidlede ungdom. Holen har lang fartstid som Trondheims kommunikasjonsåre til Reagan- og Bush- generasjonens musikkmiljø i New Yorks forsteder.

Arrangementet har inngang fra hovedbiblioteket, Kongens gate. Dørene åpner kl. 18.30.

Kvelden avsluttes med etterfest på Sellanraa, hvor det blir musikk og god stemning! Torstein Holen, Thomas Smågesjø og Torgeir Lund spiller plater og har funnet fram kremen i hiphop-hyllene, med noen drypp av punkmusikk i anledning hovedgjesten for eventet; Thomas Seltzer. Billetter til etterfesten kan kjøpes her.

Inngang: 150 (for samtale + etterfest)/100 (for kun samtalen)

Arrangementet skjer i samarbeid mellom Seniorkultur/Kulturenheten i Trondheim og Litteraturhuset i Trondheim.

Dato

20. mai 2019

Tid

19.00 - 0.00

Sted

Trondheim folkebibliotek, Kulturtorget

Logoene til Litteraturhusets samarbeidspartnere